Programs for teenagers

Sunt bine cu mine!

Pe 31 mai 2021, Asociația Wellbeing Institute a lansat proiectul „Sunt bine cu mine!”, proiect sponsorizat de marca de îngrijire personală Dove.

Prin acest proiect ne propunem să îi sprijinim pe adolescenți să își depășească anxietatea provocată de presiunea adusă de media sau alți factori externi, pentru a le îmbunătăți încrederea în felul în care arată și pentru a le crește stima de sine.

Proiectul pune la dispoziția profesorilor resurse utile pentru activități care să cultive încrederea în sine a elevilor. Resursele pentru cadre didactice sunt concepute astfel încât profesorii să poată organiza cu ușurință ateliere pentru elevi în timpul orelor de dirigenție despre încrederea în propriul corp.

În cadrul proiectului sunt disponibile două tipuri de workshop-uri: un atelier cu sesiune unică și două variante extinse, de 3 sau 5 sesiuni, în cadrul cărora vor fi abordate tematici legate de influența mass-media asupra imaginii propriului corp și a stimei de sine.

Proiectul „Sunt bine cu mine!” se va desfășura în peste 35 de școli din mediul urban din România, în perioada mai 2021 – aprilie 2022. Prin acest proiect ne propunem să ajungem la peste 10.000 de adolescenți din școlile din România, pe care să-i sprijin în a-și crește și păstra în fiecare zi starea de bine.

„Împreună cu Dove desfășurăm în școlile din România ateliere de creștere a stimei de sine. Prin proiectul „Sunt bine cu mine!” ajutăm tinerii să își construiască încrederea în propriul corp.” Domnica Petrovai, psiholog clinician pr. și psihoterapeut

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: letitia.suciu@wellbeing-institute.ro.

Programul Dove – Ai încredere în tine: Dove crede că orice tânăr trebuie susținut să își atingă potențialul maxim. Sănătatea, relațiile de prietenie și chiar performanța școlară pot fi influențate de încrederea în sine și de îngrijorările privind modul în care arată. De peste 10 ani Dove ajută părinții, mentorii, profesorii și asociațiile de tineret din întreaga lume să ofere programe educaționale în sprijinul stimei de sine, ajungând la peste 20 de milioane de tineri.

Adolescence is a period of discovery, exploration, understanding, intense experiences, building mental models, relationships, and a future career. We understand that it is a valuable period, both for teenagers, and for the adults in their lives.

Our mission is to help teenagers benefit fully from this period, in order to make a healthy transition towards adulthood.

We design projects for teenagers alongside teenagers. We believe that they have a strong voice, a voice worthy of being understood and supported.

Workshops

Together with our partners, we offer programs which are available both online, and in schools, in the following 10 areas:

Resources

Movement

Relationships

Sense

Sexuality

Sleep

Hygiene

Mind

Nutrition

Relaxation

Subscribe here to have access
to our resources and event calendar.

office@wellbeing-institute.ro

en_USEN