Membri Fondatori

“De 7 ani conduc Transylvania College, timp în care am regândit întreaga filosofie a școlii. Pornind de la viziune și misiune, am dezvoltat un model de transformare a unei școli care este puternic influențat de cultura în care există (fiind o școală românească) și de alte culturi cu care intră în contact (fiind o școală internațională). Viziunea noastră este să creștem prin relații sănătoase. Astfel, adulții din jurul copiilor devin adevăratele modele pentru o viață bine trăită.


Am fondat Wellbeing Institute deoarece cred și simt că ceea ce am în viața școlii mele și în viața familiei mele e ceva la care vreau să aibă acces cât mai multe comunități. Îmi doresc ca toți copiii României să aibă curajul și puterea să își asume propria viață, având resursele interne să se reinventeze, să persevereze și să fie împliniți.”

Ruxandra Mercea, Fondator Asociația Wellbeing Institute

“Sunt directorul liniei românești în Transylvania College, dar sunt sunt în primul rând profesor și, astfel, sunt parte din comunitatea unei școli ai cărei membri învață constant: elevii învață pentru viață; profesorii învață pentru a fi cu adevărat capabili să răspundă nevoilor copiilor și tinerilor cu care interacționează în fiecare zi; părinții învață să fie mai buni. Ceea ce ne dorim este ca elevii să vină la o școală în care să se simtă în siguranță, în care să găsească adulți în care să poată avea încredere și în care să aibă experiențe memorabile în fiecare lecție. Acesta este și motivul pentru care am fondat Wellbeing Institute.”

Ciprian Ghișa, Fondator Asociația Wellbeing Institute

“Sunt medic și îmi doresc pentru copiii mei să reușim să sprijinim cât mai multe familii să fie sănătoase. Văd zilnic impactul pe care îl au stilul de viață și modul în care gândești asupra sănătății și îmi doresc să avem părinți sănătoși, ca să avem copii sănătoși și, astfel, o țară mai sănătoasă.”

Dr. Voicu Mercea, Fondator Asociația Wellbeing Institute

ro_RORO